Μετά τον Secret Santa και χωρίς να το καταλάβουμε καταφέραμε και κάναμε secret baby shower το οποίο τελικά στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Και να πως έγιναν όλα γιατί τα καλύτερα τελικά είναι αυτά που σου βγαίνουν αυθόρμητα… η ξαδερφούλα των 2 από τις 3 Soulares η Δήμητρα (όνομα & πράγμα η άτιμη, θεότητα!) είναι εγγυούλα και διανύει τον ένατο μήνα της, κοινώς ο ανήψαρος έρχεται με χίλια!

Είχαμε πει λοιπόν να της οργανώσουμε ένα μεγάλο party baby shower με τις γνωστές και τις φίλες της όπως αρμόζει σε τέτοιες χαρές! Το μόνο που θα μας έδινε η ίδια ήταν τα ονόματα των καλεσμένων με τα τηλέφωνά τους και μια λίστα με πιθανά δώρα που θα ήθελε για το μωρό. Τα άλλα θα τ’ άφηνε πάνω μας.

Είχαμε αρχίσει τις ιδέες οι Soulares για το πιο ευφάνταστο πάρτυ-άλλο που δε θέλαμε, όμως τελικά σχεδιάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο γιατί η εγγυούλα μας είχε άλλες ορέξεις!

Η μάλλον καλύτερα δεν είχε καμία όρεξη όχι μόνο για party και ιστορίες αλλά ούτε να βγει από το σπίτι της όχι να το γεμίσει με κόσμο! Οπότε μετά θλίψης μας δήλωσε ότι δεν θα ήθελε τίποτα τέτοιο και ότι είναι στα down της λόγω όλων των δυσάρεστων συμπτωμάτων που ακολουθούν τον ένατο μήνα μιας κύησης κι ότι απλά θα ήθελε εμάς τις τρεις να τη βοηθήσουμε με κάτι κουρτίνες στο δωμάτιο του μπέμπη και να της φτιάξουμε τη διάθεση.

Και έτσι μας ήρθε η σούπερ ντούπερ ιδέα!! Και γιατί να μην της κάνουμε εμείς ένα μίνι baby shower που ούτε θα το περιμένει αλλά και θα την ανεβάσει?!!

Και έτσι και έγινε! Ψάξαμε διάφορες εικόνες στο Google & Pinterest από καστράκια ή τούρτες με πάνες και καταλήξαμε σε ένα που μας άρεσε πολύ το οποίο τελικά το φτιάξαμε και καλύτερο από την πρωτότυπη ιδέα!

Βρεθήκαμε λοιπόν και δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη και πάνες(!!) αυτό το καστράκι !! Τα ταν!!

Στο κέντρο βάλαμε ένα αρκουδάκι να κοιμάται πάνω σε διάφορα δωράκια για τον μικρούλη μας από σαλιάρες μέχρι φορμάκια. Δεν είναι cute?
Μετά αφού μιλήσαμε με τις πλέον ειδικούς φίλες μας που έγιναν πρόσφατα μανούλες κάναμε μια λίστα με τα προϊόντα βρεφικά αλλά και για τη μαμά που θα χρειάζονται τους πρώτους μήνες μόλις έρθει ο μπέμπης! Τα συνδυάσαμε μαζί με βιβλία ειδικά για τον ερχομό του μωρού και τέλος φουσκώσαμε γαλάζια μπαλόνια και φτιάξαμε μια πολλή όμορφη ανθοδέσμη για τη νέα μανούλα!!

Έτσι για να είσαι ενήμερη και επειδή μπορεί να μην έχεις άλλη μανούλα στην παρέα τα προϊόντα που χρειάζονται άμεσα για το μωράκι είναι: σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρέμα για την αλλαγή της πάνας (όχι sudocream είναι πολύ βαριά για το νεογέννητο), μια βούρτσα με φυσική τρίχα για το μασάζ στο κεφαλάκι του, σφουγγαράκι για το μπάνιο του, οινόπνευμα, αποστειρωμένες γάζες, κάποιες σύριγγες κυρίως για μεζούρα και φυσιολογικό ορό.

Τα δάκρυα χαράς της Δημητρούλας μας έκανε διπλά ευτυχισμένες!!Περιττό να πω ότι φορέσαμε όλες γαλάζια έτσι για το κόνσεπτ!! Ένα κόνσεπτ μόνες μας οι Soulares!

Μην μπαίνεις σε καλούπια! Κάνε δώρα αγάπης μικρά ή μεγάλα με το δικό σου τρόπο! Αυτό είναι που μετράει! Να αγαπάς και να αγαπιέσαι! #rescueyoursoul

PS: Μητσάρα σε περιμένουμε με ανυπομονησία!

Photo Gallery