Μα Χριστούγεννα μα Πρωτοχρονιά όποιο και αν είναι το έθιμο σε κάθε σπίτι, ο Άγιος Βασίλης αφήνει τα δώρα μας κάτω από το δέντρο!

Ποιός;;;;
Καλά εντάξει μπορεί να μην πιστεύεις ότι υπάρχει, αλλά ένα θα σου θυμίσουμε όταν ακόμα καλά καλά δεν ήξερες να γράφεις το όνομα σου, έγραφες γράμμα στον Άγιο Βασίλη με μια λίστα ίσα με το μπόι σου!

Κράτα αυτήν την ανάμνηση και μην χάνεις την μαγεία των γιορτών, άντε τώρα χρονιάρες μέρες.

Και εντάξει το ξεπεράσαμε όσον αφορά την ύπαρξη του, ο “secret” όμως ποιός είναι; Κάτσε και θα σου εξηγήσουμε…

Secret Santa είναι ένας παιχνιδιάρικος τρόπος να ανταλλάξουμε δώρα με τους φίλους, τους κολλητούς, την οικογένεια ακόμα και με τους συναδέλφους.

Όλοι παίρνουν το δωράκι τους αλλά δεν ξέρουν από ποίον (μας έπιασες τώρα –secret-).
Είναι απλό, μάζεψε τις Soulares σου για παράδειγμα, γράψτε τα ονόματα σας σε χαρτάκια και βάλτε τα όλα σε ένα πουγκί.

Κάθε μια θα τραβάει ένα όνομα και γίνεται ο Secret Santa αυτής που γράφει το χαρτάκι. Προσοχή καμία δεν λέει σε ποία θα πάρει δώρο! Ορίστε μια μέρα που θα ανταλλάξετε τα δώρα σας και μαντέψτε ποία από όλες είναι ο Secret Santa σας.
Κοίτα τώρα μπορεί να το διαβάζεις και να λες “Ααα ωραία, ευκολάκι είναι” αλλά επειδή εμείς πάντα δοκιμάζουμε πριν σου προτείνουμε, έχει κάποιες παγίδες το story!

1)Τι γίνεται αν κάποια τραβήξει το όνομα της; Απλά το ξαναβάζει μέσα και τραβάει ένα άλλο. Τι γίνεται όμως αν είναι η τελευταία που τραβάει; Απλά το κάνεις όλο από την αρχή και μαζί κάνεις και μια προσευχή να μην σου ξανατύχει…!
Για να ξέρεις εμείς ήμασταν τυχερές και το αποφύγαμε αλλά υπάρχουν και site που σε βοηθάνε με την κλήρωση για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα το κάνετε μέχρι το επόμενο πρωί.

2) Ωραία τα πήραμε τα δώρα, τώρα πώς θα τα φέρουμε και δεν θα φαίνεται ποιάς είναι ποίο;; Καταρχήν κρατήστε το χαρτάκι και κολλήστε το πάνω στο δώρο για να υπάρχει το όνομα του παραλήπτη και να μην το γράψεις εσύ που ξέρουν το γραφικό σου χαρακτήρα (τσσς όλα τα έχουμε σκεφτεί οι άτιμες). Τώρα ή θα βάλετε όλες την ίδια σακούλα έτσι ώστε να μην ξεχωρίζουν ή θα έχετε ένα «ξωτικό» να σας βοηθήσει όπως εμείς! Το ξωτικό μας ήταν ένας από τους Babides, να παραλαμβάνει τα δώρα, να τα κρύβει και να γράφει το όνομα του παραλήπτη. Αφού έκανε σωστά τη δουλεία του, μας τα έφερε όλα μαζί και η ώρα του παιδιού ξεκίνησε…

Η Νίκη το άνοιξε πρώτη, είχε όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία μικρά δωράκια, ουαου πόσα έχει; Η Kate ήταν ο Secret Santa της!

Η Sofi άνοιξε το δικό της, χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, δεν είναι και ότι δεν το συνηθίζει βέβαια! Η Πωλίνα ήταν ο δικός της Secret Santa

Η Kate άνοιξε το δικό της, φωνούλες, κραυγούλες χαμός! Ότι και να της πάρεις όμως έτσι ενθουσιάζεται, χαίρεσαι ρε παιδί μου να της παίρνεις δώρο μόνο για να δεις τον ενθουσιασμό της. Η Sofi ήταν ο Secret Santa της!

Θα σου πούμε όμως την αλήθεια τα δώρα μας ήταν τέλεια, αλλά παρόλο που γνωριζόμαστε πάνω από … χρόνια (σιγά μην στον αποκαλύψουμε τον αριθμό), καμία δεν βρήκε τον Secret Santa της και αυτό είναι που κάνει το παιχνίδι τόσο απολαυστικό!

Soulares και Babides δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε μια περιουσία για δώρα, αυτό που μετράει είναι η σκέψη και η έκπληξη, το ακούτε συχνά είναι αλήθεια αλλά προσωπικά εμείς δεν θα ανταλλάζαμε με τα δώρα όλου του κόσμου τον χρόνο που περνάμε μεταξύ μας αλλά και με τους αγαπημένους μας! Στιγμές είναι αυτό που μένει και όχι τα δώρα! Γι’ αυτό τραβάτε πολλές φωτογραφίες και αν θέλετε μοιραστείτε τες και μαζί μας!#rescueyoursoul

XOXOXOXO Merry Christmas and Happy New Year!!!
Αν δεν προλάβεις φέτος δεν πειράζει έρχεται το 2018 ή απλά μετονομάσετε το σε Summer Secret Santa και δοκίμασε το καλοκαίρι!