Τοποθεσία

Γρηγορίου Λαμπράκη 2, ASTERIA Γλυφάδας, 210-8948882

Ark-

Τι μπορείς να απολαύσεις

Καταρχάς το μαγαζί αυτό καθεαυτό. Μαγευτική και λιτή αρχιτεκτονική σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, τα γνωστά μας Αστέρια.

Ark-6

Με το που το αντικρίσαμε τρία συννεφάκια ξεπρόβαλαν.. Η Σόφη ονειρευόταν να κάνει yoga στην άκρη της ακροθαλασσιάς ενώ έπινε το energy booster της με κρύο τσάι,

Ark 8

η Νίκη να κλείνει την επόμενη δουλειά της απολαμβάνοντας τον τρίτο καφέ της ημέρας (είναι πολλά τα ραντεβού Babi!!)

Ark-5

και η Kate να κάνει θεματική φωτογράφιση στον εσωτερικό χώρο με τη Ζιζέλ ντυμένη παγώνι… ή ντυμένη εξωτικά και ένα αληθινό παγώνι… και ένας Brad Pitt εκεί ντυμένος στα λευκά… καλά και δε φέρνουμε την Angelina τότε; … Kate,Kate helloooooo??!!

Ark-1

Soularoεμπειρία

Το μαγαζί τα συνδυάζει όλα. Μπορείς να πας είτε για καφέ, είτε για φαγητό, είτε για κοκτέιλ!

Ark-7

Η θέα είναι ονειρική και το μαγαζί αποτελείται από πολλούς και διαφορετικούς χώρους για να μη βαριέσαι ποτέ και να έχεις πάντα μια διαφορετική επιλογή.

Ark 3

Soularotips

Το dresscode δεν είναι κυριλέ όπως πολλοί νομίζουν. Μπορείς άνετα να πας με το τζινάκι σου και με το ίσιο σου παπούτσι. Γενικά θα το χαρακτηρίζαμε casual chic!

Ark-9

Προτίμησε ώρα που να μην πέφτει κάθετα ο ήλιος στον εξωτερικό χώρο για να μπορέσεις να ρεμβάσεις τη θάλασσα.

Ark 4

Αν θες να τσιμπήσεις κάτι κι όχι να φας κανονικά μην επιλέξεις να κάτσεις στο χώρο του εστιατορίου αλλά του καφέ που σου δίνει περισσότερες επιλογές.

Collage arkΔοκιμάσαμε το τοστ το οποίο έρχεται υπερπαραγωγή και το club sandwich με σπιτικό ψωμί που φτιάχνεται εκείνη την ώρα.

Ark-2

Ark-11

Ακόμα και στις πιο συνηθισμένες εξορμήσεις, μη ξεχνάς να τις ζεις και να δημιουργείς αξέχαστες στιγμές. #rescueyoursoul

Ark-10

facebook