Τοποθεσία
Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέκροψ, 35ο χιλιόμετρο Λ. Αθηνών – Σουνίου, Αγία Μαρίνα Κορωπίου

Τι μπορείς να απολαύσεις
Είναι από τις πολύ ωραίες εμπειρίες, ειδικά αν σου αρέσει η θάλασσα!
Γυμνάζει όλο το κορμί μιας και προσπαθείς να ισορροπήσεις όρθιος σε μια σανίδα, αλλά και να κάνεις κουπί. Και η ονομασία του, από εκεί προέρχεται SUP= Stand Up Paddling.

Sup-2

Αφού καταφέρεις να ισορροπήσεις και να το χειριστείς (δεν είναι τόσο δύσκολο τελικά), μπορείς να πας όσο βαθιά αισθάνεσαι άνετα.

Sup-5Σταματάς, ξεκουράζεσαι στη σανίδα σου, ρεμβάσεις τη θάλασσα, τον ορίζοντα και κάνεις και καμία γνωριμία στο διπλανό κότερο! Να σου προσφέρουν ένα νεράκι τουλάχιστον. 

Sup-1Soularoεμπειρία
Εμείς τα καταφέραμε! Και ανεβήκαμε, με τα χίλια ζόρια και ισορροπήσαμε όρθιες και κάναμε κουπί. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να ξεδιπλώσουμε όλο το ταλέντο μας!! Είχε αέρα και μας έστελνε στα βαθιά, κοντέψαμε να φτάσουμε Αίγινα.

Sup-

Όσο και να κάναμε κουπί δεν καταφέρναμε να γυρίσουμε προς τη στεριά. Μας είδαν όμως από τον όμιλο και ήρθαν να μας μαζέψουν με σκαφάκι. #thalasso_pnigikame

Sup-4

Η Kate, όπως πάντα, ένα φόβο τον είχε με ότι δεν είναι σταθερό αλλά, την καταφέραμε τελικά.

Η Σόφι και η Νίκη είχαν ξανακάνει, οπότε το έπαιξαν προ, αλλά το αεράκι τις προσγείωσε…!

Soularotip

1)Φρόντισε το μαγιό που θα φοράς είτε είσαι Soula, είτε είσαι Babis, να είναι αρκετά σταθερό. Δεν θες να το ψάχνεις στα άπατα από τις τούμπες! Και όχι τίποτα άλλο πως θα βγεις από το νερό μετά.

Sup-3

2)Αν δεν έχεις ξανακάνει, πήγαινε σε όμιλο, να σου εξηγήσουν δυο πραγματάκια και να έχεις την ασφάλεια, ότι όσο και αν φυσάει, δεν θα καταλήξεις ναυαγός.

Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία σου για να σταθείς πάνω στη σανίδα. Το ίδιο κάνε και στη ζωή… Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία μέσα σου και νιώσε την ευτυχία που ακολουθεί! #rescueyoursoul

 

facebook